O Τierney μπορεί να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών του Dalglish

O πρώην βοηθός προπονητή στην εθνική Σκωτίας, Stuart McCall, πιστεύει ότι ο Kieran Tierney θα ξεπεράσει στο μέλλον τις συμμετοχές του Kenny Dalglish στην εθνική.
Απόψε ο αμυντικός της Celtic αναμένεται να φορέσει για έβδομη φορά τη φανέλα της Σκωτίας, απέχοντας αρκετά από τις 102 συμμετοχές του King Kenny, είναι όμως μόλις 20 χρονών και βελτιώνεται συνεχώς.
«Παρακολουθώ τον Kieran και δεν μπορώ να φανταστώ στο μέλλον μια φορά που δεν θα είναι στην εθνική Σκωτίας. Δέκα χρόνια μετά πιστεύω ότι θα είναι ακόμα εκεί, μόνο που αυτή τη φορά θα κατευθύνει τους πάντες» δήλωσε ο McCall που είναι 40 φορές διεθνής με τη Σκωτία, εξηγώντας: «Nαι, είναι τόσο καλός. Μιλάμε για ένα παιδί που μόλις έγινε 20 κι ήδη έχει κάνει αίσθηση σε διεθνές επίπεδο, παίζοντας σε διάφορες θέσεις στην άμυνα, στην εθνική και τη Celtic. Eίμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν θυμάμαι κάποιον να έχει κάνει τέτοια αίσθηση τόσο μικρός. Στα παιχνίδια της Celtic στο Champions League είναι εντυπωσιακός κι όπως έχουν πει και οι Brendan Rodgers και Gordon Strachan αντιμετωπίζει όπως πρέπει το παιχνίδι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.