Στα προημιτελικά oι Sons, 2-1 τη Stanraer

H Dumbarton έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenge Cup, επικρατώντας 2-1 της Stanraer στο Bet Butler Stadium (YOUR Radio 103FM Stadium σύμφωνα με τον σπόνσορα).
Οι Sons προηγήθηκαν στο 13’ με τον Craig Barr και στο 32’ αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον goalkeeper τους, αφού ο Scott Gallacher είχε τραυματιστεί 10 λεπτά πριν κι ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Ο Jamie Ewings πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, με την ομάδα της Championship να τα βρίσκει σκούρα στη συνέχεια. H Stanraer πήρε τη μάχη του κέντρου και πίεσε αρκετά, όμως η Dumbarton ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Tom Walsh έβγαλε τη σέντρα κι ο Mark Stewart με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 65’ τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση.
H ομάδα της League One μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Stephen Okah, αλλά ήταν πολύ αργά για να επιστρέψει στο ματς.
DUMBARTON: Gallacher (Ewings 32), Wardrop, Dowie, Barr, Chris McLaughlin, Hutton, Wilson, Froxylias, Stewart (Roy 79), Walsh, Calum Gallagher (Nade 58).STRANRAER: Currie, Hamill, Robertson, Neill, Dick, Agnew (Chukwunweike Okoh 73), Turner (Stoney 75), Bell, Thomson, Anderson, Woods (Elliott 83).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.