Πέρασαν από το Rugby Park οι Hibs, 3-0 την Kilmarnock

H Ηibernian του Neil Lennon έκανε την τρίτη σερί νίκη της, επικρατώντας 3-0 της Kilmarnock, με τον Steve Clarke να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στον πάγκο των γηπεδούχων, έχοντας περάσει αλώβητος από Ibrox και Celtic ParkΟι John McGinn στο 10’, Simon Murray στο 61’ και Martin Boyle στο 93’ πέτυχαν τα γκολ των Hibs, με την Kilmarnock να έχει δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Μία αλλαγή για την Kilmarnock στην ενδεκάδα που πήρε την ισοπαλία στο Celtic Park, με τον Kris Boyd να παίρνει τη θέση του Lee Erwin στην επίθεση.
Μία αλλαγή και για τη Hibernian με τον αρχηγό της ομάδας, David Gray, να παίρνει τη θέση του τραυματία, Steven Whittaker, στο δεξί άκρο της άμυνας.
Η Hibernian προηγήθηκε στο 10' με κεφαλιά του John McGinn μετά από σέντρα του David Gray, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια για την Killie, σε σουτ του Rory McKenzie έξω από την περιοχή στο 29’ και σε κεφαλιά του Kris Boyd στο 32’. Oι Hibs ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά με τον Simon Murray να κάνει στο 61’ με δεξί σουτ το 0-2 για την ομάδα του Neil Lennon. Η Kilmarnock πίεσε αρκετά στο τέλος, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να δεχτεί ένα τρίτο γκολ. Ήταν ο Martin Boyle που έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Hibs. Μια νίκη (τρίτη συνεχόμενη χωρίς να δεχτεί γκολ) που φέρνει τη Hibernian στην 3η θέση της βαθμολογίας κι αφήνει την Kilmarnock ισόβαθμη με την ουραγό Dundee.

KILMARNOCK: MacDonald, O'Donnell, Greer, Broadfoot, Findlay, McKenzie (Erwin 74), Power, Taylor, Burke (Frizzell 55), Jones, K Boyd.
HIBERNIAN: Marciano, Gray, Hanlon, Ambrose, Stevenson, McGeouch, Bartley, McGinn (Slivka 82), Barker (Porteous 75), Boyle, S.Murray (Matulevicius 90).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.