Strachan: «Χωρίς Brown και Αrmstrong, ε και; δεν είναι σα να λείπει ο Μessi ή ο Αguero»


O τεχνικός της εθνικής Σκωτίας, Gordon Strachan, συνέχισε να τονίσει την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της ομάδας κι αναφέρθηκε ξανά στις απουσίες των Scott Brown και Stuart Armstrong.
«Δε νομίζω ότι υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας των άλλων παικτών, γιατί οι παίκτες που έχουμε δεν απέχουν τόσο πολύ ο ένας από τον άλλο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας, εξηγώντας: «Θα ήταν διαφορετικά αν μιλάγαμε για τον Messi. Αν ρωτήσεις έναν παίκτη αν θα ήθελε να πάρει τη θέση του Messi θα έλεγε όχι, αν τον ρωτούσες αν ήθελε να παίξει στη θέση του Aguero θα έλεγε όχι ούτε σε αυτή τη θέση, προτιμώ να δω το ματς από τον πάγκο. Ενώ αν ρωτήσεις παίκτες μας αν πιστεύουν ότι με αυτούς στην ενδεκάδα θα ήταν η ομάδα καλύτερη, όλοι θα έλεγαν ναι.»
Ο Strachan απάντησε και για το πώς ένοιωσε όταν είδε τον αρχηγό της εθνικής, Scott Brown, να τραυματίζεται στο 3-0 της Celtic επί της Anderlecht στο Champions League.
«To είδα, ναι, η πρώτη μου σκέψη; Όχι, δεν καταριόμουν την τύχη μου, είμαι μια χαρά. Τον είδα να βγαίνει και σκέφτηκα καλά έκανε που βγήκε νωρίς, το πρόλαβε, νομίζαμε ότι ήταν κράμπα, αλλά την Παρασκευή μίλησα με τον Scott και μου είπε τι έγινε» ήταν η απάντηση του Strachan για να καταλήξει ο τεχνικός της Σκωτίας: «Επικοινώνησα και με τον Stuart, προσπάθησε να μου τηλεφωνήσει και μου έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να είναι μαζί μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.