Απώλεια ύψους 6.7 εκατ.λιρών (διπλάσια από πέρυσι) για Gers

Oι Rangers έχουν απώλεια 6.7 εκατ. Λιρών, διπλάσια από πέρυσι, και θα χρειαστούν ενίσχυση από τον πρόεδρο τους, Dave King, για να αποτρέψουν περαιτέρω ελλείψεις.
Oι απώλειες αποκαλύφθηκαν στους ετήσιους λογαριασμούς κι επειδή είναι διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι, ο σύλλογος θα χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 4 εκατ. Λιρών αυτή τη σεζόν και 3.2 εκατ. λίρες επιπλέον την επόμενη σεζόν. Στις απώλειες περιλαμβάνονται και τα 3 εκατ. λίρες που έδωσαν οι Gers για να σπάσουν το συμβόλαιο με τη  Sports Direct του Mike Ashley.
Οι λογαριασμοί, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου 2017, αποκάλυψαν ότι οι Rangers έλαβαν σχεδόν 6 εκατομμύρια λίρες σε άτοκα δάνεια από διευθυντές και άλλους επενδυτές, εκ των οποίων τα 3 εκατομμύρια προήλθαν από την King's New Oasis Asset Limited, η οποία είναι μεγαλομέτοχος του συλλόγου. Τα δάνεια ανέβασαν το χρέος στα 15.9 εκατομμύρια λίρες, από τα οποία τα 6.7 οφείλονται στη New Oasis. Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωση της διοίκησης η New Oasis Asset Limited θα συνεχίσει να παρέχει πρόσθετες δανειακές διευκολύνσεις, για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου, μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.