Αφοσιωμένος στην Aberdeen δήλωσε ο McInnes

O Derek McInnes θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες αποχώρησης του από την Aberdeen, τονίζοντας ότι το μέλλον του είναι στο Pittodrie, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις του προέδρου των Dons, Stewart Milne.
«Eίχα μια κουβεντούλα με τον πρόεδρο και επαναλαμβάνω αυτά που είπε, ότι είμαι ευτυχισμένος εδώ κι εδώ είναι το μέλλον μου» δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός που ανέλαβε την Aberdeen το 2013 και την οδήγησε τρεις σερί σεζόν στην κατάκτηση της 2ης θέσης και στο League Cup του 2013.
«Φτάνει πια, δεν μπορώ να κάνω κάτι για τη φημολογία και δεν μπορώ να σχολιάζω φήμες» τόνισε ο τεχνικός της Aberdeen, που θεωρείται φαβορί για τον πάγκο των Rangers, ενώ ακούστηκε το όνομα του στους υποψήφιους προπονητές της Wwest Brom.
«Κανείς στην πραγματικότητα δεν με ρώτησε για τη West Brom, πριν από ένα  μήνα με ρώτησαν για την εθνική Σκωτίας κι αυτό είναι. Αν είναι να ρωτήσετε για άλλο σύλλογο (σ.σ. Rangers) τότε πηγαίνετε εκεί να ρωτήσετε, μην μας ενοχλείτε εδώ στην Aberdeen, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας, μόνο με την Aberden ασχολούμαστε» κατέληξε ο τεχνικός των Dons.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.