Αποκλεισμός Dundee Utd, 1-2 από Crusaders

Oι Crusaders από τη Βόρειο Ιρλανδία νίκησαν 2-1 μέσα στο Tannadice τη Dundee United και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Challeng Cup.
Σοκ για τους γηπεδούχους που είναι οι κάτοχοι του τροπαίου και προηγήθηκαν για να χάσουν στο πρώτο ματς του Csaba Laszlo στον πάγκο.
Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει 15 λεπτά, γιατί καθυστέρησε η πτήση των Crusaders και το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει τίποτα στους 2.048 θεατές που βρέθηκαν στο Tannadice.
Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55’ με βολίδα του αρχηγού τους, Fraser Fyvie, από τα 20 μέτρα και έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ  στο 65’, όμως το σουτ του McMullan απέκρουσε ο keeper των φιλοξενούμενων, Jensen.
Οι Βορειοϊρλανδοί έφεραν το ματς στα ίσα δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Dave Cushley, με τη United να αγγίζει την πρόκριση στο 90’, όμως το σουτ του King από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Jensen.
Στο 91’ ο Gavin Whyte αποδείχτηκε «χρυσή» αλλαγή για τους Crusaders σημειώνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Στα ημιτελικά οι Crusaders, με το αριστερό το ξεκίνημα του Laszlo στον πάγκο της Dundee United.

DUNDEE UNITED: Deniz, Quinn, McMullan, N’Koyi, Edjenguele, Allardice (King 46), Keatings (Smith 89), Fyvie, Taylor, Ritchie, Hornby.
CRUSADERS:  Jensen, McChrystal, Beverland, Ward, Brown, McClean, Caddell (Burns 87), Forsythe, Snoddy (Whyte 61), Glackin (Owens 81), Cushley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.