H σκληράδα της Motherwell δεν φοβίζει τη Celtic

Το σκληρό παιχνίδι της Motherwell δεν ανησυχεί τον τεχνικό της Celtic, Brendan Rodgers, που πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί στον αυριανό τελικό του League Cup κόντρα στους Steelmen.
H Μοtherwell νίκησε 2-0 τους Rangers στον ημιτελικό, παίζοντας αρκετά σκληρά, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο αμυντικός των Gers, Bruno Alves. Xαρακτηριστική η αγκωνιά του Ryan Bowman που έσπασε τη μύτη του Fabio Cardoso, αφήνοντας τον αμυντικό των Rangers ένα μήνα εκτός γηπέδων. Xαρακτηριστική και η δήλωση του αμυντικού των Steelmen, Peter Hartley ότι σε όποιον δεν αρέσει η επαφή ας παίξει …μπάσκετ, η ομάδα του είναι δυναμική.
«Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά κάθε ματς που αντιμετωπίσαμε στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν διαφορετικό και προσαρμοστήκαμε σε διάφορα στυλ» δήλωσε ο Rodgers τονίζοντας: «Θα αντιπαραθέσουμε την εμπειρία, την ποιότητα και το επίπεδο του παιχνιδιού μας όπως κάνουμε στο Hampden, σε έναν όμορφο και μεγάλο αγωνιστικό χώρο, με τα τρία τέταρτα των κερκίδων γεμάτα από οπαδούς της Celtic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.