Hamilton-Hibernian (preview)

Η Hamilton έρχεται από ιστορική νίκη με 2-0 επί των Rangers, πρώτη της στο Ibrox μετά από 91 χρόνια! Τέσσερα ματς χωρίς ήττα και με εξαιρετική ψυχολογία για τους Accies, που δεν αποκλείεται να έχουν στην αποστολή τους Grant Gillespie και Shaun Want που έπαιξαν με την ομάδα κάτω των 20. Εξαιρετικά αμφίβολος ο μέσος Ali Crawford, παραμένει εκτός μάχης ο αρχηγός της ομάδας Michael Devlin. Η Hamilton έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Hibernian στη μεγάλη κατηγορία.
Οι Hibs έρχοντας από εντός έδρας ήττα από τη St Johnstone, πρώτη μετά από 4 ματς, με νίκη πάντως ανεβαίνουν στην 2η θέση, αφού η Aberdeen παίζει αύριο στην έδρα της Kilmarnock.
Οι αμυντικοί Darren McGregor και Steven Whittaker επιστρέφουν όμως ο αρχηγός, David Gray, ο επιθετικός Anthony Stokes και ο εξτρεμ Brandon Barker είναι αμφίβολοι. Ο Gray ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, ενώ οι Stokes και Baker είχαν ίωση την περασμένη εβομάδα και προσπαθούν να ανακάμψουν. Παραμένουν εκτός μάχης οι Danny Swanson και Liam για τη
Hibernian που έχει χάσει στις 3 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο New Douglas Park στην Premiership.
Οι Accies έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας στην έδρα τους (14), μετρούν μόλις μία νίκη στο σπίτι τους κι αυτή στην πρεμιέρα της σεζόν. Στον αντίποδα οι Hibs μετρούν 7 ματς χωρίς ήττα εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.