Στα ημιτελικά με ρεκόρ η Inverness, 1-0 τη Falkirk

Με γκολ του Connor Bell στο 58’ η Inverness νίκησε 1-0 τη Falkirk και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Οι Highlanders κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, φτάνοντας τα 617 λεπτά χωρίς να δεχτούν γκολ κι ισοφάρισαν το δικό τους ρεκόρ συλλόγου που είχαν κάνει πριν τρία χρόνια.
1.078 θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της Championship, με μια ευκαιρία για κάθε ομάδα σε ένα βαρετό πρώτο μέρος. Ο keeper της Falkirk, Robbie Thomson, σταμάτησε τον John Baird, ενώ κοντά στο γκολ έφτασαν κι οι γηπεδούχοι με τον Myles Hippolyte που είδε την μπάλα να απομακρύνεται πριν περάσει τη γραμμή, σε ένα -εξαιρετικό κατά τα άλλα- τελείωμα.
Ο Connor Bell ήταν αυτός που σημείωσε στο 57’ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, έφτασε κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ αλλά τον σταμάτησε ο keeper των Bairns, o Thomson. H oμάδα του John Robertson προκρίθηκε στα ημιτελικά αφήνοντας τη Falkirk για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη. Χωρίς νίκη κι ο Paul Hartley με τη Falkirk, την οποία ανέλαβε τον περασμένο μήνα.

INVERNESS CT: Ridgers, Raven, Tremarco, Chalmers, Polworth, Baird (Oakley 79), Vigurs, Bell (Calder 86), Cooper (Doran 71), Mckay, Donaldson.
FALKIRK: McGhee, Muirhead, McKee (Loy 63), Austin (Dunne 71), Hippolyte, Longridge, Harris, Balatoni, Craigen (Blues 84), Watson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.