Να αρπάξουν την ευκαιρία οι νεοκληθέντες θέλει ο Mackay

Ο Malky Mackay περιμένει από τους παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική Σκωτίας, να αρπάξουν την ευκαιρία, ενόψει και των προκριματικών του Euro 2020. Στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού ο Mackay έχει καλέσει οκτώ παίκτες που δεν έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα της Σκωτίας, για το φιλικό με την Ολλανδία την Πέμπτη.
Οι οκτώ παίκτες που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους την Πέμπτη στο Pittodrie είναι οι Graeme Shinnie και Ryan Christie της Aberdeen (δανεικός από Celtic ο δεύτερος), Jason Cummings της Nottingham Forest, Ryan Jack των Rangers, Paul Hanlon της Hibernian, Callum McGregor της Celtic, ο Jordan Archer  της Millwall και ο Liam Cooper της Leeds.
«Θα πάρουν την ευκαιρία τους, δεν έχουμε πολύ χρόνο για το Euro 2020, μόλις 3-4 φιλικά μέχρι τον πρώτο προκριματικό. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε μερικούς παίκτες να διεκδικήσουν θέση στην εθνική» δήλωσε ο Mackay που είναι διεθυντής (performance director το πόστο του) στην εθνική Σκωτίας σημειώνοντας: «Βλέπω τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου και κοιτώ μερικούς που τα πηγαίνουν καλά τελευταία, οι τρεις της Aberdeen -Kenny McLean, Graeme Shinnie και Ryan Christie – ο αρχηγός της Hibernian, Paul Hanlon, παίζουν καλά κι αξίζουν μια ευκαιρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.