«Oνειρεμένη δουλειά» η εθνική Βορ.Ιρλανδίας για Wright

Ο προπονητής της St Johnstone, Tommy Wright, θεωρείται υποψήφιος για τον πάγκο της Βορείου Ιρλανδίας, αν ο τωρινός τεχνικός της, Michael O'Neill, αποδεχθεί την πρόταση της σκωτσέζικης ομοσπονδίας και αναλάβει την εθνική Σκωτία.
«Είναι υποψήφιος για αρκετές ομάδες κι αυτό είναι πολύ καλό γιατί σημαίνει ότι κάποιοι αναγνωρίζουν τη δουλειά του» δήλωσε ο Wright για τον O'Neill σημειώνοντας: «Eίμαι ευτυχισμένος στη St Johnstone κι ο πρόεδρος (σ.σ. Steve Brown) θέλει να μείνω κι άλλο, όταν υπογράψαμε το τελευταίο συμβόλαιο μου είχε πει ότι αν κάποτε φύγεις μπορεί να είναι για την εθνική σου ομάδα.»
Ο Wright τόνισε ότι όλα αυτά για τον πάγκο της Βορ.Ιρλανδίας είναι μόνο φήμες, παραδέχτηκε όμως πόσο μεγάλη σημασία έχει γι αυτόν το πόστο της εθνικής της χώρας του δηλώνοντας: «Όπως είπα, όλα αυτά είναι φήμες, ο Michael έχει ακόμα τη δουλειά κι είναι πιθανότατα ο στενότερος φίλος μου στο ποδόσφαιρο. Είμαι συγκεντρωμένος στη St Johnstone, η δουλειά στην εθνική είναι η κορυφαία που θα μπορούσα να πετύχω στην καριέρα μου, μια ονειρεμένη δουλειά.»
Ο Tommy Wright είχε δουλέψει μαζί με τον Michael O'Neill στην εθνική της Βορείου Ιρλανδίας το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.