«Ξυλοκόπους έχει η Celtic» σύμφωνα με τον van Himst

Από τους παίκτες θρύλους και πρώην διευθυντής της Anderlecht, ο Paul van Himst, πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει από τη Celtic στο Βέλγιο χαρακτηρίζοντας «ξυλοκόπους» τους πρωταθλητές Σκωτίας.
Ο πρώην παίκτης και διευθυντής της Anderlecht χτύπησε την ομάδα του και δήλωσε ότι δεν έπρεπε να έχουν χάσει.
«Είναι ένα τσούρμο ξυλοκόπων, ήταν ένα από τα χειρότερα ματς που έχω δει, δεν καταφέραμε ούτε μια επίθεση να κάνουμε, με τον Rene Weiler κάναμε βήματα προς τα πίσω» δήλωσε ο van Himst που πιστεύει ότι και ο τωρινός τεχνικός της Anderlecht, Hein Vanhaezebrouck, δεν κάτι κάτι ιδιαίτερο, ούτε πέρα από τα συνηθισμένα, απλά έχει βάλει κα΄ποια πράγματα στη θέση τους.
«Η πρόοδος είναι φυσιολογική, τι παραπάνω να κάνει, να κερδίσει Paris Saint Germain ή Bayern Munich
Ο 71χρονος πια Van Himst, ήταν για 26 σεζόν παίκτης της Anderlecht, μια εμβληματική φιγούρα του συλλόγου και προπονητής της από το 1983 έως το 1986. Παραδέχεται πάντως ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο απόψε, όχι αδύνατο πάντως.
«Η Celtic είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, και να σημειώσεις τρία γκολ στο Champions League δεν είναι εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα, ζορίσαμ πάντως την PSG και μετά τη Bayern, μην ξεχνάτε ότι αυτές οι ομάδες πάνε για να κατακτήσουν το τρόπαιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.