Κλείνει Compper η Celtic

Ο Marvin Compper ήταν στην αρχή της περασμένης βδομάδας στη Γλασκώβη και αναμένεται να βρεθεί σήμερα στη Lennoxtown (το προπονητικό κέντρο της Celtic), σύμφωνα με τη γερμανική “Sportbuzzer για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, με την επικείμενη μεταγραφή του στη Celtic να δείχνει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.
Ο 32χρονος αμυντικός της RB Leipzig, έχει παίξει μόλις 91 λεπτά αυτή τη σεζόν, διαθέτει πάντως τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε Ιταλία και Γερμανία κι η μετακίνηση του αναμένεται να κοστίσει 900.000 λίρες στη Celtic, με τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο και για ένα εκατομμύριο λίρες.
Μετά την αποτυχία της μεταγραφής Νοτιοαφρικανού, Rivaldo Coetzee, την περασμένη μεταγραφική περίοδο ο Brendan Rodgers φαίνεται να αλλάζει αυτή τη φορά πολιτική, προιμώντας έναν έμπειρο παίκτη, παρά ένα νεραό πολλά υποσχόμενο.  Αν η μεταγραφή πάντως ολοκληρωθεί, ο Commper δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Europa League με τη Zenit St Petersburg, μιας κι έχει παίξει με τη Leipzig στο Champions League στο παιχνίδι κόντρα στη Besiktas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.