Eπιστροφή McGinn στην Aberdeen

Μετά από 4 μήνες στη Νότιο Κορέα ο Nial McGinn επέστρεψε τελικά στην Aberdeen. O 30χρονος εξτρεμ ήταν για 5 χρόνια στους Dons, τους οποίους άφησε το καλοκαίρι για να πάει στην Gwangju στη Nότιο Κορέα όπου έπαιξε όμως μόλις σε 7 ματς. Το συμβόλαιο του λύθηκε κοινή συναίνεση, έμεινε ελεύθερος κι ήταν στο στόχαστρο όχι μόνο των Dons, αλλά και των Hibernian και Hearts, με τον ατζέντη του, Gerry Carlile, να κάνει λόγο για 6 προτάσεις.
Ο Βορειοϊρλανδός όμως προτίμησε την Aberdeen, υπογράφοντας για 3.5 χρόνια με των τεχνικό των Dons, Derek McInnes, στο επίσημο site της ομάδας: «Περιμένουμε να συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει όταν έφυγε ο Nial. Όλοι χαιρόμαστε που επέστρεψε, από το τεχνικό τιμ και το προσωπικό μέχρι τους οπαδούς, είναι ένας παίκτης που έπιανε πάντα υψηλά επίπεδα απόδοσης και μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο μας.»
«Eίχα αρκετές και καλές προτάσεις αλλά από τη στιγμή που με ζήτησε η Aberdeen, δεν υπήρξε κάν θέμα επιλογής, δεν υπήρχε άλλο μέρος για μένα» ήταν τα λόγια του McGinn που μετρά 223 ματς και 68 με την Aberdeen την οποία βοήθησε να πάρει το League Cup του 2014, έχοντας πριν περάσει από Celtic και Brentford.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.