Hearts-Hibernian (preview)

H Hearts με το 0-0 στην έδρα της St Johnstone έφτασε τα 7 ματς χωρίς ήττα, ενώ για τέταρτο σερί ματς δεν δέχτηκε γκολ. Πηγαίνει με άριστη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου, έχοντας στη διάθεση της τον Arnaud Djoum που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, με τους Jamie Walker και Aaron Hughes να είναι επίσης διαθέσιμοι. Η Hearts ψάχνει για μια τέταρτη σερί νίκη στην έδρα της, στην οποία μετρά 6 ματς χωρίς ήττα, τα τρία τελευταία ντέρμπι στο Tynecastle όμως έληξαν ισόπαλα.
Η Hibernian μπορεί να μην έχει χάσει στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Tynecastle, μετρά όμως 6 επισκέψεις χωρίς νίκη στην έδρα των αντιπάλων της.
Οι Hibs είναι αήττητοι στις 8 τελευταίες συναντήσεις τους με τη Hearts, να νικήσει απόψε θα είναι η τρίτη σερί νίκη τους στο ντέρμπι.
Η Hibernian επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 της Ross County, σκοράροντας για 11ο σερί ματς. Ο τεχνικός της Neil Lennon θα τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών πριν το ματς, δύσκολα θα εχει στη διάθεση του τον αμυντικό Steven Whittaker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.