Hearts-Motherwell (preview)

Την πρώτη νίκη στη φυσική της έδρα θα επιδιώξει η Hearts, με το Tynecastle να κρίνεται κατάλληλο παρά τις ανησυχίες για την ασφάλεια των ηλεκρικών συστημάτων στη νέα κερκίδα. Η Hearts μετρά 6 ματς χωρίς νίκη έρχεται όμως από 3 σερί ισοπαλίες. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των μέσων Arnaud Djoum και Jamie Walker και του αμυντικού Aaron Hughes. Θα λείψουν ο τιμωρημένος full-back, Jamie Brandon, o Rory Currie που έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο επιθετικός, Kyle Lafferty, αναρρώνει από ίωση.
Η Motherwell έρχεται από 3 ματς χωρίς νίκη, όλα εναντίον της Celtic την τελευταία βδομάδα (ήττα στον τελικό του League Cup με 2-0, ισοπαλία στο Fir Park 1-1 και συντριβή με 5-1 στο Celtic Park).
Μεγάλη απώλεια ο επιθετικός Louis Moult που θα μείνει ένα μήνα εκτός μάχης, ενώ θα λείψει και ο αμυντικός Peter Hartley, εμ τη συμμετοχή του goalkeeper Trevor Carson να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.
Στην 6η θέση η Motherwell, 5 βαθμούς μπροστά από τη Hearts, είχε κερδίσει 2-1 στην έδρα της τον Αύγουστο τους Jampos, έχει χάσει όμως τις 3 από τις 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει χάσει και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Tynecastle, χωρίς να σκοράρει δεχόμενη 11 γκολ.
Αν το σημερινό ματς λήξει ισόπαλο θα είναι η πρώτη φορά που η Hearts θα φέρει 4 σερί εντός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.
Η Motherwell έχει φέτος ένα εντυπωσιακό στατιστικό, είναι η μόνη ομάδα της Premiership που δεν έχει δεχτεί γκολ με κεφαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.