Αυστραλός τουρίστας έγινε οπαδός της Kilmarnock

Ένας Αυστραλός που έκανε τουρισμό στο Εδιμβούργο, κατέληξε παρέα με φίλους της Kilmarnock στο Easter Road κι έγινε οπαδός της Killie.
O 24χρονος Harley Mitaros πήγαινε στο κάστρο του Εδιμβούργου, όταν άκουσε τα τραγούδια των οπαδών της Killie που είχαν επισκεεφτεί την πρωτεύουσα για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Hibernian.
«Ήμουν για δύο ώρες στο Εδιμβούργο και κοίταζα τα αξιοθέατα, ερχόμουν για πρώτη φορά στην πόλη, από τη Γλασκώβη όταν άκουσα τις φωνές των οπαδών. Κοίταξα, κάποιος με χαιρέτησε και τον ρώτησα για ποιο παιχνίδι μαζεύτηκαν» δήλωσε ο 24χρονος Αυστραλός στη “Daily Record” και συνέχισε: «Μου είπαν που πήγαιναν και μου ζήτησαν να ανέβω μαζί τους στο λεωφορείο για το ματς. Ως φίλος του ποδοσφαίρου (οπαδός της Perth Glory) δεν άντεξα στον πειρασμό και πήγα.»
Η Kilmarnock πήρε 1-1 από τη Hibernian σε ματς που προηγήθηκε και κέρδισε έναν ακόμα οπαδό με τον Mitaros να δηλώνει ενθουσιασμένος: «Οι οπαδοί της Killie φώναζαν συνεχώς, μου έδειξαν τους σημαντικότερους παίκτες και τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία. Ήταν ένα καλό ματς, πάλεαν και οι Hibs, φοβερή ατμόσφαιρα και μου άρεσε που οι οπαδοί της Kilmarnock φώναζαν το όνομα του McDonald όταν έκανε λάθος και μπήκε το γκολ της ισοφάρισης. Σκεφτόμουν να γίνω οπαδός των Rangers αλλά μετά από αυτή την εμπεριά δηλώνω ότι είμαι 100% οπαδός της Killie για όλη μου τη ζωή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.