Δράση χωρίς γκολ, Livingston-Falkirk 0-0

Livingston και Falkirk έμειναν στο 0-0 στο Tony Macaroni Arena και μπορεί το αποτέλεσμα να θεωρείται απόρροια της αγωνιστικής τους απραξίας (είχαν να δώσουν αγώνα από τον Νοέμβριο εξαιτίας των αναβολών), όμως η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν με τους Louis Longridge, Lee Miller και Reghan Tumility, με την ευκαιρία του τελευταίου στο 27’ να είναι η σημαντικότερη. Η Livingston που είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 8’ με την κεφαλιά του Alan Lithgow, ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο κι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον James Penrice. Με τη Livi έκανε το ντεμπούτο του ο επιθετικός Steven Boyd (δανεικός από τη Hamilton) κι είχε μια καλή στιγμή στο 34’.
Με την ισοπαλία η Livingston έπιασε στη βασθμολογία την 3η Queen of the South, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι, ενώ η Falkirk παρέμεινε στην προτελευταία θέση, 8 βαθμούς πίσω από τη Dumbarton και 7 μπροστά από την ουραγό Brechin City. Οι Bairns έχουν μόνο μία νίκη σε 15 ματς στην Champioship, με τον Paul Hartley να ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη ως τεχνικός της Falkirk.

LIVINGSTON: Alexander, Gallagher, Halkett, Lithgow, Mullin, Pittman, Byrne, Penrice (Cadden 82), De Vita (Robinson 75), S.Boyd, Mackin (Todorov 53).
FALKIRK: Mutch, Muirhead, Grant, McGhee, Tumilty, Taiwo (Craigen 81), Kerr, Gallacher, Sibbald (Loy 71), Longridge, Miller (Hippolyte 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.