«Άγιος» Morgan, 2-0 τη Dundee Utd

Mε δύο γκολ του Luis Morgan στο 59’ και το 78’ η πρωτοπόρος της Championship, St Mirren, νίκησε 2-0 τη Dundee Utd και την άφησε 5 βαθμούς πίσω της. Το αποτέλεσμα βέβαια θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν δεν είχε χάσει πέναλτι στο 13’ η United, με τον keeper των Buddies, Craig Samson, να αποκρούει το σουτ του Paul McMullan.

Η πρώτη καλή στιγμή μπορεί να ανήκε στη St Mirren, με το σουτ του Stephen McGinn να αποκρούει ο goalkeeper των φιλοξενούμενων, Harry Lewis, όμως η Dundee United ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος.  Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη της ευκαιρία ήταν όταν κέρδισε πέναλτι στο 13’ όταν ανατράπηκε ο Mark Durnan από τον Ian McShane was σε μια εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Craig Samson έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία κι έπιασε το πέναλτι του Paul McMullan, κρατώντας το 0-0. Οι Tangerines τελειώσαν καλά το πρώο μέρος αλλά δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του πέναλτι. Διαφορετική ιστορία στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι μπαίνοντας πολύ δυνατά.
Στο 59’ κέρδισαν φάουλ κι ο Ian McShane έδωσε στον Lewis Morgan. O 21χρονος εξτρεμ -που αναμένεται να υπογράψει στη Celtic- την άλλη βδομάδα προχώρησε παράλληλα  έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι έπιασε μια βολίδα στέλνοντας τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος πριν καταλήξει στα δίχτυα. 1-0 κι οι 1.246 οπαδοί της Dundee Utd (6.214 εισιτήρια κόπηκαν) αισθάνθηκαν ότι δεν ήταν η βραδιά τους. Επιβεβαιώθηκαν στο 78’ όταν ο Morgan έκανε το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνοντας το 12ο φετινό του γκολ.
Η Sτ Mirren άγγιξε το 3-0 στο 89’ με τον Cammy Smith που μπήκε μόνος του στην περιοχή όμως το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο keeper των φιλοξενούμενων, Harry Lewis.

Tέταρτη σερί νίκη για τη St Mirren που είναι πια στο +5 από τη Dundee United η οποία έχει ένα ματς στο χέρι. Πρώτη ήττα στην Championship με τον Csaba Laszlo στον πάγκο των Tangerines.

ST MIRREN: Samson, Smith, Baird, Davis, Δημητρίου, McGinn, McShane, Magennis, Smith (MacPherson 90), Morgan (O'Keefe 90+3), Mullen (Sutton 88).
DUNDEE UNITED: Lewis, Scobbie, Durnan, Quinn, Robson, Flood
(Smith 63), Stanton, McMullan (Keatings 71), Fraser (Allardice 76), King, McDonald.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.