Motherwell-Hamilton (preview)

Επτά ματς χωρίς νίκη μετρά η Well που έρχεται από 3 σερί ήττες και πηγαίνει στο Lanarkshire derby χωρίς τον αρχηγό της, Carl McHugh. Παρότι δεν προπονήθηκαν χθες οι Richard Tait, Peter Hartley και Charles Dunne αναμένεται να είναι διαθέσιμοι. Η Motherwell μετρά 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στη Hamilton για την Premiership, τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα από τους Accies ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015.
Η τελευταία τους συνάντηση ήταν μια λευκή ισοπαλία, οι Accies πάντως μετά το εντυπωσιακό τους 4-0 στο Fir Park τον Σεπτέμβριο του 2014, έχουν δεχτεί 11 γκολ στις 4 τελευταίες επισκέψεις τους.
Η Hamilton μετρά μόλις δύο ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια της φέτος, 3 από αυτά ήταν ισόπαλα. Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ακόμα τιμωρημένος, η συμμετοχή του επιθετικού Antonio Rojano θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εκτός μάχης ο αρχηγός της ομάδας Michael Devlin και ο επιθετικός Louis Moult που είναι τραυματίας και στη νέα χρονιά θα παίζει στην Preston North End.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.