Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Murty στον πάγκο των Rangers

O ρόλος του υπηρεσιακού τεχνικού που έχει ο Graeme Murty θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Rangers. Ο ίδιος ο Murty είχε αποκαλύψει πριν από 24 μέρες ότι οι Gers έψαχναν ακόμα για προπονητή, όλα έδειχναν ότι θα κρατούσε το πόστο μέχρι τη νέα χρονιά, τώρα θα είναι τεχνικός των Gers μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Murty ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο, μετά την απόλυση του Pedro Caixinha, έχοντας βρεθεί στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού και πριν έρθει ο Πορτογάλος στις αρχές του 2017. Στα τελευταία 9 παιχνίδια του στον πάγκο οι Rangers μετρούν 6 νίκες και 3 ήττες και είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα.
«Είναι τεράστια τιμή και προνόμιο για μένα, θα δώσω τα πάντα για να εξασφαλίσω ότι θα έχουμε μια θετική πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν, υπάρχουν πολλά ακόμα να διεκδικήσουμε και δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 43χρονος τεχνικός, που έχει πια την ευκαιρία να διεκδικήσει το πόστο και μετά το καλοκαίρι, ανάλογα με την πορεία που θα έχουν οι Rangers μέχρι τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.