Στην Preston ο Moult

Η Motherwell συμφώνησε να δώσει τον top scorer της, Louis Moult, στην  Preston της αγγλικής Championship, με το ποσό της μεταγραφής να μην έχει γίνει γνωστό ακούγεται όμως ότι είναι 500.000 λίρες.
Ο 25χρονος φορ θα πάει επίσημα στην Preston την 1η Γενάρη υπογράφοντας συμβόλαιο για 3.5 χρόνια.
Ο Moult έχασε λόγω τραυματισμού τα δύο τελευταία ματς της Motherwell, αναμένεται πάντως να προλάβει να παίξει ξανά για τους Steelmen πριν αφήσει το Fir Park.
Ο Μοult πήγε στη Motherwell το καλοκαίρι του 2015 από τη Wrexham, πέτυχε από 18 γκολ τις σεζόν 2015-16 και 2016-17, ενώ μετρά ήδη 14 τη σεζόν που διανύουμε, φτάνοντας τα 50 γκολ σε 98 παιχνίδια με τους Steelmen. Φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό του League Cup με τη Motherwell (έχασε 2-0 από τη Celtic), έχοντας πετύχει και τα δύο γκολ στο 2-0 επί των Rangers στον ημιτελικό.
«Λυπόμαστε που τον χάνουμε αλλά φεύγει με τις ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές μας» δήλωσε ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson , συμπληρώνοντας: «Mας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του μετά το τέλος της σεζόν, έτσι όταν ήρθε η πρόταση της Preston ζυγίσαμε την κατάσταση, αν παίρναμε τα χρήματα για να επωφεληθεί ή ο σύλλογος ή αν παίρναμε το ρίσκο να αρνηθούμε και μετά να έμενε ελεύθερος και αν έφευγε τζάμπα.»
Ο Moult θα μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του για την Preston κόντρα στη Wycombe Wanderers στις 6 Ιανουαρίου για το κύπελλο Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.