Τέλος η χρονιά για Roberts

Ο Patrick Roberts θα μπει στα γήπεδα με τη νέα χρονιά, αφού ο τραυματισμός που υπέστη στο 1-1 με τη Motherwell την Τετάρτη, θα τον κρατήσει μακριά από τα παιχνίδια με Motherwell και Anderlecht. O -δανεικός από τη Manchester City- 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό τον Οκτώβριο στο ματς με την Kilmarnock, είχε όμως ανακάμψει γρήγορα κι ήταν στον πάγκο στον τελικό του League Cup την Κυριακή.
Στο 1-1 όμως της Τετάρτης με τη Motherwell έπαιξε μόνο στα 11 πρώτα λεπτά κι οι ακτινογραφίες έδειξαν υποτροπή στο προηγούμενο τραύμα. Με τη Celtic να δίνει 9 ματς το Δεκέμβριο σε ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, αναμένεται αν του δοθεί χρόνος ξεκούρασης, ώστε να μπορέσει να επανέλθει με τον ερχομό του νέου χρόνου.
Ο Δεκέμβριος αναμένεται κομβικός για τη Celtic, που παίζει το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League κόντρα στην Anderlecht, όπου αναμένεται να εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League, ενώ θα αντιμετωπίσει Aberdeen και Rangers, τις ομάδες που είναι πιο κοντά της στη βαθμολογία.
Μετά τον τραυματισμό του Rodgers η Celtic θα στηριχθεί στους James Forrest, Jonny Hayes και τον νεαρό Mikey Johnston.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.