Στο +11 η St Mirren, 2-1 τους Pars

H St Mirren νίκησε 2-1 μέσα στο East End Park τη Dunfermline Athletic κι άφησε 11 βαθμούς πίσω της τη 2η Dundee Utd (που έχει δύο ματς λιγότερα).
Οι 5.479 θεατές που βρέθηκαν στο East End Park είδαν τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 13’, με τον δανεικό από τη Celtic Lewis Morgan να κάνει μια απίστευση πάσα με τακουνάκι στον Cammy Smith που μπήκε στην περιοχή κι έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49’ με τον Nicky Clark, όμως οι Saints συνέχισαν να κάνουν φάσεις. Ο goalkeeper της Dunfermline, Lee Robinson, απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Kyle Magennis, όμως δεν είχε καμία τύχη στο 64’ όταν στο σουτ του Jack Baird η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Ο εντυπωσιακός Lewis Morgan (οι οπαδοί της Celtic τρίβουν τα χέρια τους και το τακουνάκι του έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου) έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση για τη St Mirren με τη Dunfermline πάντως να αγγίζει την ισοφάριση στο τέλος με τον James Craigen.
Η St Mirren πήρε τελικά τη νίκη φτάνοντας τα 8 ματς χωρίς ήττα στην Championship, με τους Pars να παραμένουν στην 3η θεση.

DUNFERMLINE: Robinson, Williamson, M’Voto, Morris, Talbot, Shiels (Craigen 41), Wedderburn, Paton (Aird 62), Higginbotham (Ryan 70), Clark, McManus.
ST MIRREN: Samson, Smith, Baird, Davis, Eckersley, McShane (Flynn 60), McGinn, Magennis, Smith (MacKenzie 81), Morgan, Reilly (Mullen 77).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.