Σαν σήμερα στις 16 Ιανουαρίου του 1984 #11

 Σαν σήμερα στις 16 Ιανουαρίου του 1984 γεννήθηκε ο Craig Beattie. Επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη Celtic το 2003, παρότι προερχόταν από τα εφηβικά τμήματα των Rangers! Έμεινε 4 χρόνια στους Bhoys σημειώνοντας 13 γκολ σε 50 συμμετοχές, ενώ κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Σκωτίας και τρία κύπελλα Σκωτίας. Πήγε για δύο χρόνια στη West Bromich χωρίς να ικανοποιήσει (4 γκολ σε 31 ματς) και μετά από δανεισμούς σε Crystal Palace και Sheffield Utd κατέληξε στη Swansea με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Premiership το 2011, σημειώνοντας 7 γκολ σε 45 συμμετοχές.
Πήγε το 2012 στη Hearts και παρότι αγωνίσθηκε μόλις σε 5 ματς, σημείωσε το μοναδικό του γκολ με τους Jampos αποκλείοντας τη Celtic στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας, το οποίο κατέκτησε με τη Hearts. Οι πολλοί τραυματισμοί κόστισαν στην καριέρα του και βρέθηκε το Σεπτέμβρη του 2014 στο δυναμικό της Ayr United. Μετά από 22 ματς κι 6 γκολ στο τέλος της σεζόν βρέθηκε στην Ayr United, στη συνέχεια στη Stirling Albion και τη φετινή σεζόν βρέθηκε στην Edinburgh City.
Έχει φορέσει 7 φορές τη φανέλα της εθνικής Σκωτίας σημειώνοντας ένα γκολ, αρκετά σημαντικό πάντως γιατί έδωσε στους Σκωτσέζους τη νίκη κόντρα στη Γεωργία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.