Τα εύκολα δύσκολα οι Hibs, 1-0 τη Dundee

Με γκολ του John McGinn στο 50’ η Hibernian νίκησε 1-0 μέσα στο Dens Park τη Dundee, σε ένα ματς που έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει δύο και τρία γκολ ακόμα και παραλίγο να ισοφαριστεί στο 89’.
O τεχνικός της Dundee, Neil McCann, έκανε τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα,  με τους Jack Hendry, Faissal El Bakhtaoui και Jesse Curran να ξεκινούν αντί των Sofien Moussa, Scott Allan και Darren O'Dea, με τον πρώτο να είναι τιμωρημέςνο και τους άλλους δύο να κάθονται στον πάγκο.
Δύο αλλαγές είχαν οι Hibs στην ενδεκάδα που έχασε 1-0 από τη Hearts στο κύπελλο, με τον εξτρεμ Brandon Barker να παίρνει τη θέση του μέσου Marvin Bartley που ήταν τραυματίας, και τον Simon Murray να ξεκινά αντί του Oli Shaw.
Οι Hibs ξεκίνησαν καλύτερα όμως η Dundee έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν το σουτ του Faisal El Baktaoui απέκρουσε ο keeper Ofir Marciano. Ο keeper της Hibernian σταμάτησε στη συνέχεια τους Mark O'Hara και Cammy Kerr, ενώ ο Paul McGowan έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους παρότι οι Hibs είχαν την κατοχή. Η ομάδα του Neil Lennon άνοιξε το σκορ στο 50’ όταν ο Simon Murray δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, η μπάλα έφτασε στον John McGinn που την έστειλε στα δίχτυα. Mε τη Dundee να ψάχνει την ισοφάριση, η Hibernian βρήκε χώρους κι έκανε πολλές ευκαιρίες χωρίς να πετύχει δεύτερο γκολ. Παραλίγο να της κοστίσει στο 89’ όταν ο AJ Leitch-Smith έπιασε αμαρκάριστον την κεφαλιά στέλοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Η Hibernian παρέμεινε στην 4η θέση, 5 βαθμούς μπροστά από τη Hearts, αφήνοντας τη Dundee στη 10η θέση, δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση που οδηγεί στα play-off παραμονής.

DUNDEEParish, Kerr, Leitch-Smith, Kamara, O'Hara, Aurtenetxe (Holt 77), McGowan, El Bakhtaoui (Henvey 82), Hendry, Meekings, Curran (Allan 58).
HIBERNIAN: Marciano. Ambrose, McGregor, Hanlon, Stevenson; McGinn, McGeouch, Slivka, Boyle (Maclaren 82), Barker (Swanson 78), Murray (Shaw 89).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.