Aνακοινώθηκαν τα 4 φιλικά της Σκωτίας



Κόστα Ρίκα, Ουγγαρία, Περού και Μεξικό είναι οι αντίπαλοι της Σκωτίας, στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του UEFA Nations League που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.
Η Κόστα Ρίκα (που είχε ήδη ανακοινώσει επίσημα το φιλικό της με τη Σκωτία), θα είναι η πρώτη αντίπαλος των Σκωτσέζων, εντός έδρας την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Αυτό αναμένεται να είναι και το πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας με τον νέο προπονητή της, με τις συζητήσεις με τον Michael O'Neill να συνεχίζονται.
Τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί οι δύο εθνικές ομάδες η Κόστα Ρίκα είχε επικρατήσει 1-0 στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία. Τώρα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της, Βραζιλία, Σερβία και Ελβετία.
Τέσσερις μέρες μετά το φιλικό με την Κόστα Ρίκα, η Σκωτία θα παίξει στη Βουδαπέστη με την Ουγγαρία. Οι Ούγγροι είχαν κερδίσει 3-0 τη Σκωτία του Berti Vogts στο Hampden το 2004 στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων.
29 Μαίου θα αντιμετωπίσει το Περού στη Λίμα, στην τελευταία τους συνάντηση οι Περουβιανοί είχαν κερδίσει 3-1 στο Μουντιάλ του 1978, με τους Σκωτσέζους να έχουν προηγηθεί με γκολ του Joe Jordan. Οι Περουβιανοί προετοιμάζονται κι αυτοί για το Μουντιάλ που έρχεται, επιστρέφουν σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια.
Στο Μεξικό θα ολοκληρωθούν τα φιλικά της Σκωτίας, στις 2 Ιουνίου, με το Μεξικό  να ετοιμάζεται επίσης για το επερχόμενο Μουντιάλ και το φιλικό με τη Σκωτία θα είναι η πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.