Aberdeen-Kilmarnock (preview)

H Aberdeen έχασε 2-0 την Τετάρτη από τους Rangers, σε ένα ματς που εκτός από τη 2η θέση έχασε και τον goalkeeper, Joe Lewis, που τραυματίστηκε κι αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο, τουλάχιστον δεν έσπασε το πόδι του, όπως φοβήθηκε αρχικά ο τεχνικός των Dons, Derek McInnes.
O Danny Rogers αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ ο νεοαποκτηθείς Michael Devlin είναι ακόμα τραυματίας κι αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο.
Η Aberdeen μετρά 16 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα κόντρα στην Kilmarnock, με την Killie να έχει χάσει στις 7 από τις 8 τελευταίες επισκέψεις της στο Pittodrie, στην πιο πρόσφατη όμως τον Σεπτέμβριο απέσπασε 1-1.
Ξεκούραστη  η Kilmarnock που δεν έπαιξε μεσoβδόμαδα, μετρά 6 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, 7 μαζί με τη νίκη της στο κύπελλο με 1-0 επί της Ross County.
O keeper, Cammy Bell, είναι ο μοναδικός απών λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο βασικός keeper, Jamie MacDonald, αναμένεται να συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια, με τον νεαρό Curtis Lyle να είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.