Το κύπελλο στόχος της Aberdeen

Η Aberdeen υποδέχεται την πρωτοπόρο της Championship, St Mirren κι ο τεχνικός της, Derek McInnes, τονίζει ότι η ομάδα δεν θέλει απλά να προκριθεί, αλλά να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου.
«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πάρεις το κύπελλο, πρέπει να έχεις καλή κλήρωση, να μην έχεις τραυματισμούς και τιμωρίες, αλλά πρέπει να έχεις ως κίνητρο την κατάκτηση του τροπαίου τον Μάιο» δήλωσε ο προπονητής των Dons συμπληρώνοντας: «Aυτός είναι ο στόχος μας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης και πιθανότατα υπάρχουν 2-3 ομάδες, ή και κανά δύο παραπάνω που θα απογοητευτούν αν δεν το πάρουν. Είμαστε μία από αυτές τις ομάδες, και το γεγονός ότι μας βάζουν δίπλα σε Celtic, Rangers, Hibs και Hearts με ικανοποιεί γιατί δεν ήταν πάντα έτσι.»
Η πρωτοπόρος της Championship St Mirren, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και άριστη ψυχολογία, έχοντας αφήσει 8 βαθμούς πίσω της τη Dundee United κι ο McInnes την θεωρεί ήδη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, τονίζοντας: «Έχω παρακολουθήσει φέτος τη St Mirren αρκετά κι έχω εντυπωσιαστεί, ο Jack Ross έχει κάνει φανταστική δουλειά. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά περιμένουμε να το κάνουμε πολύ δύσκολο και για τη St Mirren

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.