Στη Celtic για πάντα θέλει να μείνει ο Forrest

Ο 26χρονος James Forrest είναι στη Celtic, από τότε που ήταν 9 ετών, υπογράφοντας στα 17 του επαγγελματικό συμβόλαιο και θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Bhoys.
Mετρά ήδη 6 πρωταθλήματα, 3 League Cup και 3 κύπελλα Σκωτίας με τη Celtic κι ήδη στην 15η θέση των παικτών που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία των Bhoys.
«Θέλω να μείνω εδώ όσο γίνεται περισσότερο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο κι η Celtic βελτιώνει συνεχώς την ομάδα της, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τρόπαια» δήλωσε ο Forrest, που έχει αυτοπεποίθηση κι αυτό τον έχω βοηθήσει πολύ.
«Όταν ήρθε ο Brendan δούλεψα πολύ σκληρά, η Celtic πάντα παίρνει παίκτες, ακόμα κι αν έχει παίκτες σε αυτές τις θέσεις, συνέβη με πολλούς παίκτες από τότε που είμαι εδώ, διεθνείς θέσεις, έχω ήδη 12 τρόπαια με τη Celtic, αλλά όταν είσαι σε μεγάλο σύλλογο θες να κερδίζεις κι άλλα τρόπαια και να παίζεις στο Champions League» συνέχισε ο 26χρονος εξτρεμ καταλήγοντας: «Από τότε που ήρθε ο προπονητής είναι από τις καλύτερες χρονιές μου κι αυτή τη χρονιά εχω σημειώσει και περισσότερα γκολ, είμαστε όμως ακόμα στη μέση της σεζόν και υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.