Πήρε Ciftci δανεικό η Motherwell

O Nadir Ciftci θα αγωνίζεται στη Motherwell μέχρι το τέλος της σεζόν, ως δανεικός από τη Celtic. O πρώην παίκτης της Dundee United είχε δοθεί δανεικός στην Plymouth Argyle στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Τούρκος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Celtic, από τον Ιούλιο του 2015 που ήρθε από τη Dundee United, με αποτέλεσμα να υπάρχουν απανωτοί δανεισμοί του από τους Bhoys. 
Δεν τα κατάφερε όμως ούτε στην Πολωνία με την Pogon Szczecin, για να πάει δανεικός πριν πέντε μήνες στην Plymouth και να δοκιμάσει τώρα την τύχη του στη Motherwell.
«Θα μας δώσει κάτι διαφορετικό μπροστά, είναι παίκτης ποιότητας και χαίρομαι που θα έχουμε τον Nadir μέχρι το τέλος της σεζόν» δήλωσε ο τεχνικός των Steelmen, Stephen Robinson.
O Ciftci, έχει αγωνισθεί σε Τουρκία, Πολωνία κι Ολλανδία δεν έχει καταφέρει όμως μέχρι τώρα να βρεί την εξαιρετική φόρμα που είχε στη Dundee United. O 25χρονος επιθετικός θα φορά το 23 στη Motherwell κι ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό, δηλώνοντας: «Ξέρω το πρωτάθλημα και τις ομάδες, έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στη Motherwell κι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να επανέλθω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.