Δυσφορία Davies για τα φιλικά της Σκωτίας

O βοηθός προπονητή της Celtic, Chris Davies μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από τα φιλικά που έκλεισε η εθνική Σκωτίας στο τέλος της σεζόν.
Κι όχι άδικα μιας και αν η Celtic πάρει ξανά τον τίτλο, που είναι και το πιθανότερο, θα έχει 8 παιχνίδια προκριματικών Champions League το καλοκαίρι.
Η Σκωτία μεταξύ άλλων παίζει με το Περού στη Λίμα στις 29 Μαίου και στο Μεξικό στις 2 Ιουνίου, με το που τελειώνει η σεζόν δηλαδή.
«Οι παίκτες χρειάζονται ένα διάλλειμα, δεν μπορείς να παίζεις 12 μήνες ασταμάτητα σε ένα μεγάλο σύλλογο και να θες να έχεις την ίδια ένταση και στο Champions League, είναι αδύνατο» δήλωσε ο Daview συμπληρώνοντας: «Ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε, λογικά μετά τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας στις 19 Μαίου.»
Ο αμυντικός της Celtic, Mikael Lustig, αναμένεται να είναι στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη Σουηδία, όμως ο Davies είπε ότι η ομάδα έχει κάνει τα πλάνα της, ώστε να ξεκουραστεί αρκετά για να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.
«Το είχαμε κάνει με τον Tom Rogic (που ήταν πέρυσι στοConfederations Cup με την Αυστραλία) αν θυμάστε θα το κάνουμε και με τον Mikael» τόνισε ο Davies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.