Δεύτεροι ξανά οι Gers, 2-1 την County που πήρε …ένα στα δύο πέναλτι

Οι Rangers έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο Dingwall, προηγήθηκαν στο 21’ με τον Daniel Candeias, για να χάσουν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να ισοφαριστούν στο 71’, αλλά δεν καταλoγίστηκε πέναλτι στο χέρι του David Bates.
Ο Jason Cummings έκανε το 0-2 στο 82’ για να πάρει τελικά πέναλτι στο 87’, σε χέρι του Russell Martin αυτή τη φορά. Το εκτέλεσε αυτός που το κέρδισε ο David N'Gog διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Τρεις αλλαγές έκανε ο Owen Coyle στην ενδεκάδα που ξεκίνησε την ήττα από τη Motherwell την Τετάρτη, με τους Harry Souttar, Davis Keillor-Dunn και Craig Curran αντί των Andrew Davies (ο αρχηγός είναι τραυματίας) Billy Mackay και Inih Effiong.
Οι Rangers είχαν την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 2-0 επί της Aberdeen την  Τετάρτη και μπήκαν με όρεξη στο ματς. Απέναντι τους μια παθητική και με πολλά λάθη Ross County, παραχώρησε γήπεδο από την αρχή, προσπάθησε να πιέσει όμως ψηλά και δεχόταν τη μία φάση πίσω από την άλλη.
Στο πρώτο τέταρτο οι Rangers είχαν μια ευκαιρία με τον Jason Holt κι ένα δοκάρι με τον David Bates, για να ανοίξουν το σκορ στο 21’.
Ο Daniel Candeias βρήκε πολύ χώρο και χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς έπιασε ένα σουτ από το 22 μέτρα το οποίο έφυγε μέσα από τα χέρια του keeper των Staggies, Aaron McCarey. Παρά τη γκάφα του ο McCarey αντέδρασε καλά στη συνέχεια, αποκρούοντας μια κεφαλιά του Jamie Murphy στο 40’, με τους Rangers να έχουν αρκετές ευκαιρίες μέχρι τότε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Το 0-1 κολάκευε αρκετά την County στο τέλος του α’ μέρους, οι Gers μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, αυτή τη φορά όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται, προσπαθώντας να απειλήσουν.
Στο 58’ ο Harry Souttar στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, για να γίνει στο 71’ η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους που ζήτησαν πέναλτι.
Ο keeper των Gers δεν έδιωξε καλά μια σέντρα κι ο Ross Draper έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, βρήκε όμως στο χέρι του David Bates των Gers που κάλυπτε τη φάση, Ο διαιτητής Steven McLean δεν έδωσε τίποτα παρά τις διαμαρτυρίες κι οι Rangers σε μια γρήγορη αντεπίθεση έκαναν το 0-2. Ο Jason Cummings ήταν ο σκόρερ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους Gers στο 82’, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.
Oι γηπεδούχοι πήραν τελικά πέναλτι στο 87’ όταν σε σουτ του David N'Gog η μπάλα σταμάτησε στον Russell Martin. Ο παίκτης των Rangers παρότι γύρισε την πλάτη του είδε τη μπάλα να χτυπά από το ένα χέρι του στο άλλο κι αυτή τη φορά ο Steven McLean καταλόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο David N'Gog πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους Staggies ήταν όμως αργά.
Oι Rangers είναι ξανά δεύτεροι ισοβαθμώντας με την Aberdeen, ενώ η County παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας φτάνοντας τα 11 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
ROSS COUNTY: McCarey, Naismith, Souttar, Routis (Chow 9), van der Weg, Draper, Fraser, O'Brien, Gardyne, Keillor-Dunn (Schalk 78), Curran (Ngog 55).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Martin, Bates, John, Holt, Goss (Docherty 74), Candeias (Halliday 84), Windass, Murphy, Morelos (Cummings 79).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.