Επιστροφή στους Gers για O'Halloran

Ο Michael O'Halloran επέστρεψε στους Rangers μιας και τελείωσε ο εξάμηνος δανεισμός του στη St Johnstone, κι ο 27χρονος επιθετικός (αγωνίζεται και ως εξτρεμ) ελπίζει να καθιερωθεί αυτή τη φορά στο Ibrox.
Ξεκίνησε δυνατά το δανεισμό του με τους Saints πετυχαίνοντας 5 γκολ στα πρώτα 5 ματς της σεζόν, τραυματίσθηκε όμως στη συνέχεια στο γόνατο.
Πήγε από τη St Johnstone στους Rangers τον Ιανουάριο του 2016 υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2020, για να επιστρέψει στο Perth ως δανεικός αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί ούτε με Mark Warburton προπονητή ούτε με Pedro Caixinha, με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει ότι δεν τον ήθελε πίσω.
«Είμαι άνετα εδώ, όλοι ήταν υπέροχοι απέναντι μου από την πρώτη μέρα, ήθελα να έχω συνεχή παιχνίδια και τα κατάφερα, αυτό χρειαζόμουν» είπε για την επιστροφή του στους Saints o O'Halloran που αναφέρθηκε και στη συνέχεια του στο Ibrox: «Eίχα δυό παινχίδια από δω, τρία παιχνίδια από εκεί, δύσκολο να βρω momentum, ελπίζω αυτή τη φορά να δουλέψω σκληρά και δείξω τι αξίζω στον προπονητή, να μπω στην ομάδα και να παίζω όσο πιο συχνά γίνεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.