Hearts-Hibernian (preview)

Mε το μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου επιστρέφουν οι δύο ομάδες από τη χειμερινή διακοπή, με τη Hearts να μετράει 9 ματς χωρίς ήττα και να προέρχεται από 6 σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου.
Οι νεοαποκτηθέντες Steven Naismith και Demetri Mitchell είναι στην αποστολή των γηπεδούχων κι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ επιστρέφουν από τραυματισμό οι Arnaud Djoum και Ross Callachan. Αμφίβολοι οι Prince Buaben και Krystian Nowa, τιμωρημένος ο Kyle Lafferty.
H Ηibernian δεν έχει χάσει στα 9 τελευταία ντέρμπι από τη Hearts, φτάνοντας τα 3 χρόνια χωρίς ήττα από τη Hearts. Δεν θα έχει στη διάθεση της τον αμυντικό David Gray που τραυματίστηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Πορτογαλία. Αμφίβολη η συμμετοχή του Anthony Stokes, με τον Neil Lennon να σκέφτεται να αποδεσμεύσει τον Ιρλανδό επιθετικό. Είναι η Τρίτη σερί σεζόν που συναντιούνται στο κύπελλο οι δύο ομάδες και τις δύο προηγούμενες η Hibernian πήρε την πρόκριση σε επαναληπτικούς.
Είναι επίσης η 13η συνάντηση μεταπολεμικά των δύο ομάδων στο κύπελλο Σκωτίας, με τις ομάδες να μετρούν από 6 προκρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.