Partick Thistle-Celtic (preview)


Στο τοπικό ντέρμπι της Γλασκώβης η -προτελευταία στη βαθμολογία- Partick Thistle θα προσπαθήσει θα σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στους τριπλούχους Σκωτίας, με τους Bhoys να έχουν κερδίσει και στις 12 επισκέψεις τους στο Firhill σε επίπεδο Premiership με συνολικό σκορ 33-6!
Οι Jags δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον αμυντικό Danny Devine που είναι τιμωρημένος κι έρχονται από πρόκριση στο κύπελλο, επικρατώντας με 2-1 της Queen of the South.
H Celtic επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή επικρατώντας εύκολα 5-0 της -ουραγού της Championship- Brechin City το Σάββατο και πηγαίνει στο Firhill χωρίς τον αμυντικούς Marvin Compper και Anthony Ralston, τον μέσο Tom Rogic και τους εξτρεμ Jonny Hayes και Patrick Roberts που είναι τραυματίες. Ο επιθετικός Leigh Griffiths επιστρέφει στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει μικροτραυματισμό του.
Πέντε σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η Celtic που είναι στην κορυφλη της βαθμολογίας, 8 βαθμούς πίσω από την δεύτερη Aberdeen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.