Στο 91’ η Livi«τελείωσε» τη United

Xαρη στο γκολ του Ryan Hardie στο 91’ η Livingston νίκησε 2-1 τη Dundee Utd και κρατήθηκε στη 2η θέση, αφήνοντας 6 βαθμούς πίσω της τους Tangerines που έχουν όμως δύο ματς στο χέρι.
Οι 1.604 θεατές που βρέθηκαν στο Tony Macaroni Arena, είδαν τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και τον keeper της United, Harry Lewis, να έχει κάνει τρεις σωτήριες επεμβάσεις στα πρώτα επτά λεπτά, σταματώντας  δύο φορές τον Ryan Hardie και μαζεύοντας μια επικίνδυνη σέντρα του Nicky Cadden. Η Dundee Utd απάντησε με σουτ του Emil Lyng που έδιωξε ο keeper των γηπεδούχων, Neil Alexander, στο 9’, για να πάρουν οι γηπεδούχοι το προβάδισμα στο 22’. O Raffaele De-Vita εκτέλεσε φάουλ, ο Lee Miller γύρισε τη μπάλα στoν Scott Robinson που με δεξί σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Η Dundee Utd έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 33’, όμως ο Alexander απέκρουσε τη βολίδα του Billy King, ενώ στο 52’
Η ισοφάριση ήρθε στο 74’ με σουτ του Matthew Smith που αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» μπαίνοντας στο ξεκίνημα του ημιχρόνου. Πρώτο γκολ του 20χρονου με τη φανέλα της Dundee United, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα πάνω τους και να ψάχνουν ένα ακόμα γκολ χωρίς επιτυχία. Το γκολ ήρθε για τη Livingston στο 91’, με σουτ από τα 18 μέτρα του κορυφαίου της αναμέτρησης, Ryan Hardie.
Mεγάλη νίκη για τους Lions, η Dundee Utd έμεινε 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο St Mirren, που υποδέχεται την ουραγό Brechin.
LIVINGSTON: Alexander, Lithgow, Halkett, Gallagher, Robinson, Pittman, Byrne, De-Vita (Mullin 80), Cadden (Longridge 80), Miller, Hardie. Subs not used: Maley, Buchanan, , Jacobs, , Boyd, McMillan.
DUNDEE UNITED: Lewis, Murdoch, Scobbie, Durnan, McDonald (McMullan 81), King, Stanton, Flood, Robson, Gillespie (Smith 46), Lyng (Mikkelsen 38). Subs not used: Deniz, Quinn, Slater, Mason.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.