Πήρε Βain και Hendry από τη Dundee η Celtic

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Celtic, με τον αμυντικό Jack Hendry να υπογράφει για 4.5 χρόνια και τον goalkeeper, Scott Bain μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους δύο παίκτες να έρχονται από τη Dundee.

O Jack ξεκίνησε την καριέρα του από την Partick Thistle για να πάει στη Wigan Athletic τον Σεπτέμβριο του 2015. Πήγε δανεικός στις Shrewsbury Town και MK Dons πριν επιστρέψει στη Σκωτία για τη Dundee. Φέτος έπαιξε σε 30 ματς για τη Dundee πετυχαίνοντας δύο γκολ και τράβηξε το ενδιαφέρον της Celtic, με την πρώτη πρόταση των Bhoys να απορρίπτεται ως «πολύ χαμηλή.»

Ο Jack Hendry  ήρθε τελικά στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου κι εξέφρασε την ικανοποίηση του και την ανυπομονησία του να παίξει με τους τριπλούχους Σκωτίας, αλλά και να βελτιωθεί κάτω από την καθοδήγηση του Brendan Rodgers.

O Scott Bain ξεκίνησε την καριέρα του με την Aberdeen, πήγε δανεικος στην Elgin City, για να πάει στην Alloa Athletic τον Ιούνιο του 2011 και μετά από 3 χρόνια στη Dundee. Kλήθηκε δύο φορές στην εθνική Σκωτίας ενώ πήγε δανεικός στη Hibernian στις αρχές του Γενάρη, για να βρεθεί τώρα στο Celtic Park και να δηλώσει χαρακτηριστικά: «Aυτός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Σκωτία κι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ. Τηλεφώνησα στον πατέρα μου κι είναι ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν στον πάγκο των Hibs κόντρα στη Celtic το περασμένο Σαββατοκύριακο και τώρα υπογράφω στη Celtic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.