Αύξηση κερδών για Celtic

Οι επιδόσεις της Celtic με τον Brendan Rodgers στον πάγκο έχουν οδηγήσει σε αύξηση των κερδών της ομάδας, σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά νούμερα που ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα στις 31 Δεκεμβρίου δείχνουν αύξηση των εσόδων κατά 16,8% σε 71.5 εκατ.λίρες και αύξηση κερδών προ φόρων από 18.6 εκατ.λίρες σε 19.5 εκατ.λίρες
«Το διοικητικό συμβούλιο δεσμεύεται να επενδύσει στην ομάδα έτσι ώστε να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στη Σκωτία και στην Ευρώπη»  δήλωσε ο πρόεδρος των Bhoys, Ian Bankier.
H Celtic κατέκτησε αήττητη πέρυσι το treble, φέτος είναι στην κορυφή, έχοντας ήδη κατακτήσει το League και μπήκε για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League. Αντιμετωπίζει την επόμενη Πέμπτη τη Zenit St Petersburg στους 32 του Europa League, ενώ κέρδισε 500.000 λίρες μετά τις πωλήσεις των Gary Mackay-Steven και Saidy Janko και τις αγορές των Olivier Ntcham και Kundai Benyu, αλλά και τον δανεισμό του Patrick Roberts.
Στο τέλος της εξαμηνιαίας λογιστικής περιόδου, η Celtic είχε καθαρά μετρητά στην τράπεζα ύψους 30.9 εκατ. λίρες, από 18,6 εκατ.λίρες το προηγούμενο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.