Ξέχασε πως πανηγυρίζουν ο Ciftci

Ο Nadir Ciftci ισοφάρισε για τη Motherwell στο 1-1 με την Partick Thistle, επιστρέφοντας ύστερα από καιρό στα γκολ και παραδέχτηκε ότι είχε ξεχάσει …πως πανηγυρίζουν.
«Πέρασε καιρός, δεν ήξερα τι να κάνω» δήλωσε χαριτολογώντας ο 25χρονος Τούρκος που είχε να σκοράρει από τον Μάιο του 2016 με τη φανέλα της Eskisehirspor.
«Είχα ανάμεικτα συναισθήματα, είναι μεγάλο συναίσθημα να σκοράρεις, αλλα νομίζω αξίζαμε περισσότερα από έναν βαθμό» τόνισε ο Ciftci που πήγε στη Celtic το 2015 υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους πρωταθλητές Σκωτίας, δε βρήκε τη φόρμα που είχε τις δύο τελευταίες του σεζόν με τη Dundee Utd κι ώθησε τη Celtic να δαπανήσει τότε 1.5 εκατομμύριο λίρες για να τον αποκτήσει. Ακολούθησαν τέσσερις δανεισμοί στην Eskisehirspor της Τουρκίας, στην Pogan Szczecin της Πολωνίας και στην Plymouth Argyle της αγγλικής League One και στη Motherwell στο τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου.
Αυτή τη φορά δείχνει να έχει ξεκινήσει ιδανικά, μένει να φανεί ανα θα έχει συνέχεια και θα θυμίσει τον παίκτη που είχε η Dundee United και πήγε στη Celtic το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.