Ζωντανή (;) County, 1-1 με Hearts

Η Cοunty ήθελε μόνο νίκη, αρκέστηκε όμως να αποφύγει την ήττα, ισοφαρίζοντας στο 76’ τη Hearts.
Στο βυθό της βαθμολογίας η Ross County δεν κατάφερε να νικήσει τη Hearts, απέφυγε όμως την ήττα, χωρίς αυτό -για την ώρα- να δείχνει αρκετό.
O τεχνικός της County, Owen Coyle, κατέβασε την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 4-1 επί της Dundee, ενώ ο Craig Levein είχε δύο αλλαγές στη Hearts, σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει στη νίκη επί της St Johnstone στο κύπελλο.
Ο μέσος Don Cowie και ο επιθετικός David Milinkovic ξεκίνησαν αντί του 16χρονου Anthony McDonald και του βετεράνου αμυντικού Aaron Hughes.
Πρώτη καλή στιγμή για τη Hearts στο 11’, όταν ο δανεικός από τη Sion, Joaquim Adao, έπιασε το σουτ που έδειξε να αιφνιδιάζει τον Scott Fox, όμως ο goalkeeper των γηπεδούχων κατάφερε να αντιδράσει στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Η Cοunty έδειχνε καλύτερη στο τέλος ενός κακού πρώτου μέρους, έχοντας μια καλή στιγμή όταν σε σουτ του Jim OBrien, όμως ο John της Hearts (που έπαιζε για πρώτη φορά κόντρα στον αδελφό του, Harry) πρόλαβε να βάλει την κόντρα.
Η Hearts μετρούσε μόλις μία ήττα (κι αυτή από τη Celtic) σε 15 ματς, κάτι που έδειχνε πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή των Staggies, κι έγινε ακόμα δυσκολότερη όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 53’. Σκόρερ ο Kyle Lafferty, που -με απευθείας εκτέλεση φάουλ- έστειλε τη μπάλα να σκάσει μπροστά στον goalkeeper, Scott Fox, πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Οι Highlanders έχασαν μια ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Davis Keillor-Dunn για τα καταφέρουν τελικά στο 76’, με τον δεξιό μπακ, Jason Naismith, να είναι αυτός που έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το νικητήριο γκολ, με τον Naismith να φτάνει κοντά, αλλά να τον σταματά ο αρχηγός της Hearts, Christophe Berra, ενώ ο Ryan Dow είδε την μπάλα να απομακρύνεται πριν περάσει τη γραμμή στη δική του προσπάθεια. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, φέρνει την County στους δύο βαθμούς από τη Hamilton αλλά και με τρία ματς περισσότερο. Αν ο βαθμός είναι αρκετός θα φανεί στο φινάλε για τους Staggies, η Hearts μετρά πια μόλις μία ήττα σε 16 ματς κι ανησυχεί μόνο για τον τραυματισμό του μέσου Arnaud Djoum που άφησε το ματς στο 25’.
ROSS COUNTY: Fox, Naismith, Souttar, Fontaine, Fraser, O'Brien (Dow 83), Routis, Kait (Tansey 59), Keillor-Dunn, N'Gog (Curran 75), Schalk.
HEARTS: McLaughlin, Smith, John Souttar, Berra, Mitchell, Adao, Cowie (McDonald 82), Djoum (Irving 25), Callachan, Milinkovic (Henderson 68), Lafferty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.