Kilmarnock-Celtic (preview)

Πρώτη ήττα μετά από 6 ματς για τη Dundee που έχασε 3-1 από την Aberdeen. H συμμετοχή των μέσων Alan Power και Chris Burke θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για τους γηπεδούχους, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Aaron Tshibola και Aaron Simpson είναι στην αποστολή. Ένας από τους νεοαποκτηθέντες keepers Leo Fasan και Jasko Keranovic θα είναι το back-up του Jamie MacDonald που αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Η Killie έχει κερδίσει τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, είχε να κερδίσει 34 σερί από τον Οκτώβριο του 2014.
Μετρά 16 ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Celtic στη μεγάλη κατηγορία, τελευταία της νίκη επί των Bhoys, ήταν με 2-0 στο Celtic Park τον Οκτώβριο του 2012, έφερε όμως 1-1 στη Γλασκώβη τον περασμένο Οκτώβριο.
H Celtic δεν έχει χάσει στις 13 τελευταίες επισκέψεις της στο Rugby Park, πηγαίνει όμως χωρίς τους τραυματίες Craig Gordon, Leigh Griffiths, Stuart Armstrong, Marvin Compper, Jonny Hayes, Tom Rogic, Anthony Ralston και Patrick Roberts. Οι νεοαποκτηθέντες Jack Hendry και Scott Bain είναι στην αποστολή για τους τριπλούχους Σκωτίας που έχουν αφήσει 11 βαθμούς πίσω τους τη 2η Aberdeen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.