Kilmarnock-Dundee (preview)

Η Kilmarnock νίκησε εύκολα την ερασιτεχνική Brora Rangers της Highland League με 4-0 κι είναι στα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας, όπου θα αναμετρηθεί με την Aberdeen. Mε νίκη απόψε ισοβαθμεί με την 6η Motherwell και θα έχει και δύο ματς στο χέρι, δεν θα έχει όμως στη διάθεση της τον μέσο Alan Power που είναι τραυματίας.
Η Dundee έχασε 2-0 στην έδρα της από τη Motherwell κι αποχαιρέτησε το κύπελλο, ενώ προερχόταν από εντός έδρας ήττα και στο πρωτάθλημα χάνοντας 4-1 από την ουραγό Ross County. Θα έχει στη διάθεση της τον νεοαποκτηθέντα Steven Caulker που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, δεν έχει πάντως παίξει από τον περασμένο Σεπτέβριο που έφυγε από την Queens Park Rangers.
Ο Josh Meekings είναι διαθέσιμος ίσως όμως να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Neil McCann, παραμένουν εκτός μάχης οι Marcus Haber και Matt Henvey για τη Dundee που έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Killie, μετρώντας μόλις μία ήττα στις 6 τελευταίες επισκέψεις της, σημειώνοντας 11 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 5. Έξι από τις 8 τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν ισόπαλες, η Kilmarnock όμως μετρά μόλις μία ήττα στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα νικήσει 1-0 τη Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.