Τελευταίο αντίο στον Liam Miller

Στο Cork κηδεύτηκε ο Liam Miller, πρώην Ιρλανδός μέσος που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 36 ετών. 21 φορές διεθνής με την Ιρλανδία (από το 2004 ως το 2009) ξεκίνησε την καριέρα του από τη Celtic to 2000 για να πάει μετά από 4 χρόνια στη Manchester United, ενώ αγωνίστηκε και στις Leeds, Sunderland, QPR και Hibernian. Έκλεισε την καριέρα του το 2016 στις ΗΠΑ έχοντας παίξει σε τρεις ομάδες της Αυστραλία αλλά και στην Cork City της Ιρλανδίας, ομάδα της γεννέτειρας του.
Παλιοί συμπαίκτες και προπονητές του βρέθηκαν στην κηδεία του, όπως οι Roy Keane, Martin O'Neill, Steve Staunton, John O'Shea και Kevin Doyle.
Το διήμερο που πέρασε οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε τίμησαν τη μνήμη του, με τη
Celtic να κρατά ενός λεπτού σιγή στο 3-2 επί της Partick Thistle, παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ το πρόσωπο του Miller ήταν στον ηλεκτρονικό πίνακα του Celtic Park.
Ο παλιός αρχηγός της Celtic, Stephen McManus δήλωσε ότι ο Miller ήταν πρότυπο για όλους, ενώ ο παλιός του συμπαίκτης στη Celtic εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του παλιού του συμπαίκτη και φίλου, όπως και ο Chris Sutton.
Τα συλλυπητήρια και τη θλίψη τους εξέφρασαν ο David Beckham και η Manchester United, όπως και οι QPR, Leeds και Hibernian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.