Oριστικά τέλος από την εθνική ο Brown

O αρχηγός της Celtic, Scott Brown, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά αυτή τη φορά από την εθνική Σκωτίας, εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος.
Ο 32χρονος μέσος που μετρά 55 συμμετοχές με την εθνική είχε αρχικά ανακοινώσει την αποχώρηση του τον Αύγουστο του 2016, όμως δύο μήνες αργότερα άλλαξε γνώμη για να βοηθήσει τον τότε προπονητή της εθνικής, Gordon Strachan.
Το βεβαρημένο πρόγραμμα όμως δεν του επιτρέπει να συνεχίσει και στην εθνική κι αυτό αποφάσισε μετά από συνομιλία που είχε με τον Alex McLeish, τον τεχνικό της εθνικής Σκωτίας.
«Πρέπει να προσέξω το σώμα και για το καλό της οικογένειας μου και πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Μίλησα με τον Alex McLeish το Σαββατοκύριακο γιατί ήθελα ο Alex να είναι ο πρώτος που θα μάθαινε τις σκέψεις μου» δήλωσε ο αρχηγός της Celtic εξηγώντας: «Όπως είπα στον Alex, πιστεύω ότι οι ανάγκες αυξάνονται και σε αυτό το σημείο της καριέρας μου δεν θα μπορούσα να δώσω το καλύτερο και για την ομάδα μου και την εθνική και θέλω να επικεντρωθώ αποκλειστικά στη Celtic αυτή τη στιγμή, το ποδοσφαιρικό ημερολόγιο γίνεται όλο και πιο απαιτητικό.»
Γεννημένος στο Dunfermline ο Brown ξεκίνησε την καιρέρα του στη Hibernian και πέντε μήνες μετά έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική, για να πάει το 2007 στη Celtic. Στο ματς με τη Σλοβενία πριν από 11 μήνες έγινε ο παίκτης της Celtic που έχει φορέσει περισσότερες φορέςτο περιβραχιόνιο της εθνικής Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.