Partick Thistle-Rangers (preview)

Δύο ματς χωρίς ήττα και βαθμολογική ανάσα για την Partick Thistle που έχει κερδίσει τα 5 από τα 7 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος κι είναι 4 βαθμούς μπροστά από την ουραγό Ross County, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι.
Θα έχει στη διάθεση της τον επιθετικό Conor Sammon, 50-50 η συμμετοχή Steven Lawless και Callum Booth, παραμένουν εκτός μάχης οι Gary Fraser, Stuart Bannigan και Christie Elliott. Οι Jags έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, είναι όμως η ομάδα που -μαζί με τη Hamilton- έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς (17) σε ματς που ήταν μπροστά στο σκορ.
Οι Rangers είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ανατροπές, έχοντας χάσει μόλις ένα στους 18 βαθμούς στις αναμετρήσεις τους με την Partick Thistle στο πρωτάθλημα. Έρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Hibernian, έχουν όμως σκοράρει και στις 14 τελευταίες επισκέψεις τους στο Firhill.
Θα έχουν ξανά στη διάθεση τους τον βετεράνο φορ, Kenny Miller, ενώ έχει αποθεραπευτεί και ο μέσος Jordan Rossiter. Παραμένουν εκτός μάχης οι Ryan Jack, Ross McCrorie, Lee Wallace, Bruno Alves και Graham Dorrans για τους Gers που είχαν επικρατήσει με 3-0 της Thistle 3-0 τον Νοέμβριο στο Ibrox, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ έχουν κερδίσει με 2-1 και στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο Firhill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.