St Johnstone-Rangers (preview)

Η St Johnstone κατάφερε να φτάσει τα δύο ματς χωρίς να δεχτεί γκολ και χωρίς ήττα φυσικά, αφού μετά το 0-0 στο Celtic Park νίκησε 2-0 την ουραγό Ross County κι ο τεχνικός της, Tommy Wright ευελπιστεί σε σερί καλών αποτελεσμάτων. Αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Matty Willock απόψε, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και ο George Williams. Εκτός ο full-back, Richard Foster, που έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Stefan Scougall εγχειρίστηκε στον αστράγαλο ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Brian Easton, όπως και ο Keith Watson, David McMillan και Callum Hendry.
Οι Rangers αναμένεται να έχουν την ίδια αποστολή με το νικηφόρο ματς με τη Hearts, δεν αποκλείεται να προστεθεί και ο αρχηγός Lee Wallace που αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Παραμένουν εκτός μάχης οι Graham Dorrans, Ryan Jack, Ross McCrorie και Jordan Rossiter.
Τον Δεκέμβριο οι Saints είχαν επικρατήσει 3-1 των Rangers στο Ibrox, οι Gers πάντως είναι αήττητοι στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους στο McDiarmid Park, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους σε 4 από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.