St Johnstone-Ross County (preview)


Χωρίς νίκη σε 8 ματς πρωταθλήματος η St Johnstone που πήρε 0-0 στο Celtic Park το Σάββατο, με τον τεχνικό της Celtic, Βrendan Rodgers να δηλώνει ότι οι Saints παίζουν μόνο στα μεγάλα ματς. Πολύ κακοί εντός έδρας φέτος, έχουν κερδίσει μόλις τα 3 από τα 12 παιχνίδια τους (χωρίς εντός έδρας νίκη σε 8 ματς) κι είναι μόλις 4 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Hamilton. H δυστοκία είναι το πρόβλημα της ομάδας του Tommy Wright, δεν έχει σκοράρει στα 5 από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι νεοαποκτηθέντες George Williams και Matty Willock, ο αμυντικός Richard Foster χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Stefan Scougall θα εγχειριστεί στον αστράγαλο.
Η oυραγός Ross County νίκησε στην έδρα της Dundee με 4-1κι έφερε 1-1 με τη Hearts, μετρά όμως μόλις μία νίκη σε 15 ματς κι είναι δύο βαθμούς πίσω από την προτελευταία Hamilton, έχοντας δύο ματς περισσότερα από τους Accies.
Δεν έχει χάσει πάντως στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο McDiarmid Park, και θα έχει στη διάθεση της τον μέσο Tim Chow που εξέτισε την ποινή του.
Εκτός μάχης ο Chris Eagles, παραμένει τραυματίας ο Sean Kelly για τους Staggies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.