Στην 7η θέση οι Saints, 1-0 τη Hamilton


To αυτογκόλ του Scott McMann στο 5’ έδωσε στη St Johnstone τη νίκη επί της Hamilton, ανεβάζοντας τη στην 7η θέση, σε ένα ματς που παρακολούθησαν μόλις 2.037 θεατές, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων τη σεζόν που διανύουμε στο McDiarmid Park.

Ο αμυντικός Jason Kerr επέστρεψε στην ενδεκάδα της St Johnstone αφού εξέτισε την ποινή του ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο George Williams, με τους Liam Gordon και Chris Millar να χάνουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.
Ο τεχνικός της Hamilton, Martin Canning, έβαλε τον Darian MacKinnon στο βασικό σχήμα, αμέσως μόλις ο μέσος των Accies ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ βασικός στην άμυνα ήταν ξανά ο Γιώργος Σαρρής.
Οι Saints προηγήθηκαν μόλις στο 5’, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Blair Alston ο Liam Craig έπιασε την κεφαλιά, για να βρει η μπάλα στον αμυντικό των Accies, Scott McMann, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το αυτογκόλ χώριζε τις δύο ομάδες στο τέλος του ημιχρόνου, με τους Accies να δείχνουν αδύναμοι στις στημένες φάσεις και τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με τους Chris Kane, Steven Anderson και Blair Alston.
Οι Accies προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν όμως μόνο δύο καλές στιγμές με τους Darian MacKinnon και David Templeton, απέναντι σε μια St Johnstone που έψαχνε τις αντεπιθέσεις στο τέλος. H Ηamilton έμεινε 5 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Partick Thistle, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι.
ST JOHNSTONE: Mannus, Kerr, Shaugnessy, Anderson, Tanser, Davidson, Alston, MacLean, Williams (Willock 72), Craig, Kane.
HAMILTONWoods, McMann, Want, Σαρρής (Miller 80), Tomas, Lyon, Templeton, MacKinnon, Imrie, Όγκμποε (Rojano 45), Bingham (Jenkins 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.